top of page
Exterior 1.jpg

En inspirerande klädbutik med historisk atmosfär i hjärtat av
Sigtuna

Min tanke kring mode, kläder och design bygger till stor del på kreativitet och vikten av att värna om det unika. Därför handplockar jag de bästa plaggen hos en rad olika leverantörer och designerns. På CriCri hittar du produkter från såväl de stora modehusen som den enskilda designern.

Cri Cri logo pink.png

OM OSS

Vår inköpsfilosofi

Du är unik - låt dina plagg spegla din personlighet

Kläderna du bär är en förlängning av dig själv och din personlighet. På Cri Cri lägger vi stor vikt vid att spegla din personlighet även i kläderna du bär. När du bär kläder som du trivs i lyfts hela ditt sinne och din utstrålning.

Vi tror inte att mainstream är det rätta eller att alla ska vara "stöpta i samma mall". Vår inköpsstrategi är därför att främja det individuella, att lyfta fram det unika och leta lite extra efter det vackra. Hos oss hittar du inte de massproducerade kläderna utan spännande designers med unika idéer. 

CriCri pase 3.jpg

FÖLJ OSS

CriCri på Instagram

Din källa till inspiration

För oss är Instagram en av de främsta kanalerna för kommunikation med våra kunder. Här visar vi naturligtvis de senaste nyheterna och ger inspiration till din nya garderob. På Instagram berättar vi också om andra spännande saker som händer här i Sigtuna, presenterar nya designers och pratar om mode i största allmänhet. Varmt välkommen att följa oss. 

CriCri Butiken 2.jpeg

Alltid öppet köp

Skulle du av någon anledning ångra ditt köp har du alltid 30 dagars öppet köp. 

VÅRA DUKTIGA MEDARBETARE

Personlig service

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It’s easy. Just click “Edit Text” or double click me to add your own content and make changes to the font. I’m a great place for you to tell a story and let your users know a little more about you.

Personlig service.jpg
bottom of page