top of page

Ett möte med Tove

-Entreprenör och konfektionsexpert med passion för Sigtunabygden.

Tove 1e.jpg

Tove är den 4:e ägaren till den anrika butiken på Stora gatan 37 som nu varit ett uppskattat besöksmål i Sigtuna i över 40 år. Hon har en gedigen erfarenhet från butik och en stor passion för service, mode och estetik.

-Jag är oerhört tacksam över att få axla ansvaret för en så välskött och etablerad butik som drivits med själ och hjärta under nästan ett halvt sekel, säger Tove.  

Det rosa huset är beläget i kvarteret Slaktaren och är en karaktäristisk del av den pittoreska stadsbilden. Redan under 1700-talet bedrevs textil verksamhet i byggnaden som då inhyste ett väveri.

Intresset för vackra ting, service och kvalitet föddes när Tove hjälpte till i sin mormors affär på kvällar, helger och sommarlov.

 

-Jag älskar butik. Redan som 6-åring var det bästa jag visste att stå bakom disken i mormor Ingeborgs affär, berättar Tove.

 

Allt sedan detta har estetik och design varit tongivande i såväl studie- som yrkesval. Genom åren har Tove arbetat med och drivit verksamheter där den gemensamma nämnaren alltid varit en vacker miljö och fina omgivningar. Under en period arbetade Tove inom turistnäringen och det var i denna bransch kunskapen inom service utvecklades och tog fäste. 

Idag driver Tove klädbutiken Cri Cri med stor passion och med en målsättning om att alltid kunna överaska kunden med sitt sortiment, erbjuda den bästa servicen och arrangera inspirerande events.

Tove 3.jpg

Ett helhjärtat engagemang i service och estetik

bottom of page